Přeskočit na obsah

Na kávu s... advokátem JUDr. Richardem Mencnerem

23. října 2024 od 17:00

Zveme vás na další tematické a neformální setkání v kavárně Libuška ve Frýdlantu nad Ostravicí – tentokrát s advokátem JUDr. Richardem Mencnerem.

Setkání se uskuteční ve středu 23. října 2024 od 17:00 v kavárně Libuška.

Přijďte diskutovat na téma Rodina, právo a majetek. obvyklé starosti a problémy související se společným soužitím partnerů, ať již sezdaných či nikoliv nabývání majetku, nakládání s ním, zodpovědnost za majetek, společné podnikání, hospodaření a jeho dělení, výchova dětí, otázka výživného na nezl. děti, výdělkové schopnosti a možnosti rodičů, apod. Kromě spousta příkladů z Richardovy bohaté praxe bude prostor i na vaše dotazy.

Rezervace přijímáme na tel. 606 750 230 nebo ve zprávách. Počet míst je omezen.

JUDr. Richard Mencner Advokátní kancelář JUDr. Richarda Mencnera se sídlem v centru Ostravy zahájila svou činnost v roce 1998. Založením advokátní kanceláře JUDr. Richard Mencner navázal na svou bohatou právnickou praxi nejprve jako soudce Okresního a posléze Krajského soudu v Ostravě, kde se zabýval zejména agendou práva občanského, obchodního, firemního a naposledy zde působil jako soudce konkursní. Více na https://www.advokat-mencner.cz/